Iedereen heeft baat bij goede voetverzorging. Ook u.

Ik ben Anne-Miek de Jong en ik werk al ruim 35 jaar als medisch pedicure. Ik ben gediplomeerd en doe regelmatig aan bijscholing conform de certificeringseisen van Procert. In mijn praktijk behandel ik de meest uiteenlopende voetproblemen. Van veel verschillende soorten mensen:

Vrouw of man, jong of oud.

Uiteraard staat bij mij de hygiëne voorop!

Elke pedicure behandeling vindt plaats in een zo steriel mogelijke omgeving. Zo worden pedicuremesjes na elke behandeling vernieuwd en wordt ander ‘voetgereedschap’ na een behandeling steeds weer gesteriliseerd.

De praktijk wordt dagelijks gecleaned. Overeenkomstig de Code Hygiëne voor het Voetverzorgingbedrijf van Procert.

Wist u dat?

  • Ik werk met Akileine producten
  • U kunt bij mij ook een cadeaubon kopen

Adres & Telefoon

Koen van Oosterwijklaan 36
1181 DT Amstelveen
020 66 101 97

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. Behandeling uitsluitend op afspraak.